Gezocht: Vaste ondersteuning bij het onderhoud van nlt modules

Wageningen Pre-University beheert een twaalftal lesmodules voor het vak Natuur, Leven en Technologie (nlt), een bovenbouwvak voor havo en vwo. Wil je wat bijverdienen en heb je de educatieminor afgerond? Heb je daarnaast kennis van scheikunde en (moleculaire)biologie en affiniteit met duurzaamheid? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat zogenaamde APK’s uitvoeren voor nlt lesmodules. Je voert klein onderhoud uit aan de modules. Denk aan het checken van linkjes, het updaten van figuren en stukken tekst die zijn verouderd. Verder verzamel je evaluaties van leerlingen, docenten en experts en schrijf je op basis daarvan een advies aan de certificeringscommissie voor hercertificering van de module. Op dit moment moeten er twee APK’s worden uitgevoerd, het betreft de modules Brandstof voor het leven en Bioinformatica.

Verder ben je beschikbaar om mee te schrijven aan nieuwe nlt modules die in ontwikkeling zijn. Bijvoorbeeld de module Circulaire Technologie of een module over duurzaam gedrag.

Vergoeding

  • Je ontvangt een studentenvergoeding van 8,75 euro per uur.
  • Je dient je declaraties via WURkforce in. Om die reden mag je niet al een aanstelling als student-assistent binnen de WUR hebben.

Interesse?

Lijkt het je interessant om aan onze lesmodules mee te werken en ben je ca. 2 tot 4 uur per week beschikbaar in het komende half jaar? Stuur dan je cv en korte motivatie naar reina.kuiper@wur.nl